Pokemon 3D


Gràcies al dissenyador Anqi Chen, els monstres Pokémon Bulbasaur finalment han saltat de la pantalla a la vida real, a ells s'uneixen els seus companys Oddish. Chen ha reinventat aquests dos personatges com a petits testos.

El Bulbasaur i jardineres Oddish es creen en una impressora 3D usant plàstic ABS, que és el mateix material utilitzat per fabricar peces de LEGO. És lleuger, resistent a la llum solar directa, i té un acabat llis i brillant que és similar a la porcellana. Cada figura ve amb un orifici de drenatge i està disponible en una gran varietat de colors, incloent una que brilla en la foscor. Personalitza la criatura amb un cactus o aloe vera preferit i tindràs els Pokémon més originals de tota l'oficina.

Tots dos Pokémon ja estan disponibles en la tenda PrintAWorld.











Gracias al diseñador Anqi Chen, los monstruos Pokémon Bulbasaur finalmente han saltado de la pantalla a la vida real, a ellos se unen sus compañeros Oddish. Chen ha reinventado estos dos personajes como pequeñas macetas.

El Bulbasaur y jardineras Oddish se crean en una impresora 3D usando plástico ABS, que es el mismo material utilizado para fabricar piezas de LEGO. Es ligero, resistente a la luz solar directa, y tiene un acabado liso y brillante que es similar a la porcelana. Cada figura viene con un orificio de drenaje y está disponible en una variedad de colores, incluyendo una que brilla en la oscuridad. Personaliza la criatura con un cactus, aloe vera, o suculenta favorito y tendrás los Pokémon más raros de toda la oficina.

Ambos Pokémon ya están disponibles en la tienda PrintAWorld

font:http://www.mymodernmet.com/

No hay comentarios: